Aftercharge PC

Loading...

Aftercharge yüksek oktanlı taktik çatışmalar içinde yenilmez bir güvenlik ekibi karşı görünmez robotlar çukurlaşma 3 vs 3 rekabetçi bir oyun. Aspiratör denilen altı parlayan yapıları oyun ortasında ve her iki takım için hedef olarak hizmet vermektedir. Robotların saldırıları koordine etmek, dikkat dağıtıcı oluşturmak ve onları yok etmek için saklanmak zorunda. Diğer taraftan infazcı mümkün olduğunca fazla toprak örtüsü ve akıllıca saldırganların spot ve presi yok etmeden onları durdurmak için yeteneklerini kullanmak.

Özellikleri

Taze mekaniği benzersiz karışımı
Yeteneklerini bekleme süresi yenilmez bir takım mücadele görünmez bir takım, anında herhangi bir sınır ile müttefik canlandırılması ve sıfır daha önce hiç oynamadın bir tetikçi Aftercharge yapmak sadece bir kaç teknisyen var.

Lokma rekabetçi maçlar
Takım küçük, haritalar küçük, tur kısa, eylem her zaman görüş alanı içinde ve hiç durmuyor.

Asimetrik karakterler
Çok farklı yetenekleri ve rolleri ile her tarafta farklı bir karakter havuzundan takımınızın stratejisi değişir seçin.

Online çok oyunculu ve çöpçatanlık
Her yerde dünya ve yüz çevresinde benzer bir beceri düzeyi rakiplere karşı kapalı oyuncularla.

Aftercharge Sistem Gereksinimleri

    Minimum:

    • İşletim Sistemi: Windows® Vista/7/ 8/10 64-bit (latest Service Pack)
    • İşlemci: Intel® Core™ i3 or AMD Phenom™ X3 865
    • Bellek: 2 GB RAM
    • Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 460, ATI Radeon™ HD 4850, or Intel® HD Graphics 5500
    • DirectX: Sürüm 11
    • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
    • Depolama: 5 GB kullanılabilir alan

Aftercharge PC YAPILAN YORUMLAR