All For One

Loading...

Hepimiz birimiz İçin-yakın dövüş odaklanır ve düşmüş düşman gücünü asimile ederek dünya saflarına artan bu herkes İçin “Ücretsiz Toplamı Sıfır temalı” bir fantezi. Düşman bir oyuncu yenilgi (XP) tüm birikmiş deneyimi puan kazanmak, daha zayıf daha güçlü Düşmanlar vardır ya da nasıl olursa olsun. Kullanım deneyimi derinlemesine ilerleme ağaç kullanarak yeni yetenekler kilidini açmak için puan. Yoğun bir yakın dövüş sistemi # silah ve becerileri geniş bir dizi ile daha güçlü rakiplerle karşılaşacağız. Daha da yükselmek oyun dünyası sayesinde, daha güçlü oyuncular mücadele İçin (birisi bu başlık için seni zorlayacak kadar) Tüm dünyadaki en güçlü varlık haline gelir.

Seçim savaşları: Sen içine düştü dünya ile küçük bir miktar XP. Daha fazla kazanmak için, diğer oyuncular yenmek gerekir. Gücü eşit o arar mı? Hunt zayıf olur mu? Ya da daha birçok kez daha güçlü Düşmanlar mücadele dener misin? Seçim sizin.

Mücadele yolu: Hazırlamak sofistike oluşturur iltifatlarınız playstyle. XP “beceri ve silah kilidini ilerleme ağacı kullanılarak seviyesine” geçirmek. İstediğiniz şekilde mücadele etmek ve zekası ve rakiplerinizi daha uzun ömürlü ekipmanlar seçin.

Savunmak başlık: olmak, en güçlü olmak, dünya, seni yenmek gerekir o daha güçlüdür. Bir kere, dünyadaki diğer oyuncu konumunuzu bilecek kadar kendinizi savunmak gerekir. Belirli bir süre için üst sağ kurtulduktan sonra, yeni bir dünyaya çıkmak için, ve sizin gibi güçlü oyuncular ile rekabet seçebilirsiniz.

All For One Sistem Gereksinimleri

    Minimum:

    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Windows 7
    • İşlemci: Intel® Core™ i5-7300HQ 3.50 GHz
    • Bellek: 8 GB RAM
    • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1050M 4GB
    • DirectX: Sürüm 10
    • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
    • Depolama: 3 GB kullanılabilir alan
    Önerilen:

    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir

All For One YAPILAN YORUMLAR