Armored Battle Crew PC

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1) Toplam Oy: (5,00) out of 5)
Loading...

Tank Komutanı ve savaşın sırasında Tankın içinde olmanın nasıl bir şey olduğunu tecrübe ayakkabı içine adım! Kan ve çamur adamlar ve çelik komut için gerekenlere var mı?!

Tankları 1. Dünya Savaşı sırasında siper Savaşı nedeniyle çıkmaza tepki olarak geliştirilmiştir. Yavaş hız rağmen, Hiçbir Adamın Arazi engebeli arazi gezinmek için zırhlı mürettebat kabini, ateş gücü ve yeteneği çıkmaz bozulmak için izin verdi.

Erkekler ve doğru uzmanlık, beceri ve yeteneklere sahip kadınlar ile Tank Mürettebatı personel. Tank çeşitli modülleri adam ya da şiddetli bir yangının söndürülmesi gibi kahramanca eylemleri gerçekleştirmek için, kırık motoru tamir ya da düşmüş bir Mürettebat Üyesi canlandırılması komut!

Direksiyon üzerinde (ve ayakları) ellerini ve savaşa Tank sürücü! Gidin çeşitli arazilerde ve dikenli teller, hendekler veya kötü düşman ruhlar yolumuzu pulluk. Hiçbir şey çelik canavar dur!

Her savaşta bir meşakatli bir yoldur. Düşman askerleri, makineli tüfekler, anti-tank silahları, top, mayın, bombardıman ve diğerleri bekle, seni yok etmek gibi bir amaç yatıyordu. Tetikte olun, gözünüzü dört açın ve görevinizi tamamlayın!

Düşmanı anlamak, ve bu iş için doğru silah donatmak. Makineli tüfek arasında seçim, anti-tank ateşi, silah, lav silahları, autocannons ve daha birçok savaşta etkili olmak! Daha fazla kıyafetleri geniş bir yelpazede ile tank kişiselleştirmek, amblemler ve ifadelere Tank saygılarımla.

Armored Battle Crew Sistem Gereksinimleri

    Minimum:

    • İşletim Sistemi: Window 7 or higher
    • İşlemci: 2.0 Hz Intel quad-core and above (Subject to changes)
    • Bellek: 8 GB RAM
    • Ekran Kartı: NVIDIA GTX 660m or equivalent (Subject to changes)
    • DirectX: Sürüm 11
    • Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
    • İlave Notlar: Minimum specifications may change during development
    Önerilen:

    • İşletim Sistemi: Window 7 or higher
    • İşlemci: 2.5 Hz Intel quad-core and above
    • Bellek: 8 GB RAM
    • Ekran Kartı: NVIDIA GTX 970 or equivalent
    • DirectX: Sürüm 11
    • Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
    • İlave Notlar: Recommended specifications may change during developme

Armored Battle Crew PC YAPILAN YORUMLAR