Ash of Gods: Redemption

Loading...

Tanrıların kül: Kurtuluş olan kimse ölümden güvenli taktik savaş, ÇMG elemanları, ve sürekli gelişen bir hikaye, ana karakter de dahil olmak üzere bir araya getiren-RPG sıra tabanlı.

OYUN

Tanrıların kül bir kez daha folklor olduğu düşünülen asırlık bir tehdit yanıt olarak yükselen üç ayrı kahramanın hikayesi. Kaptan Thorn Kral, bodyguard Lo Pheng, katip Hopper Rouley, ve diğerleri, henüz orakçı döndü ve uyuyan tanrıları uyandırmak olabilir, dünyayı kan boğmak niyetinde.

Tanrılar’ hikayenin kül sürekli oyuncu seçimleri, hatta bazen ölümle sonuçlanabilecek yanıt olarak gelişmektedir. Ama, bir karakterin ölümü üzerine bir oyun değil. Bunun yerine, hikayeyi ileri karakter ölümü ve gelecekteki olayları etkilemeye devam ediyor önceki seçimler ile hareket eder.

Tanrıların Kül mücadele hem geleneksel sıra tabanlı strateji ve ÇMG oyun bir karışımıdır. Bireysel taktik karakter, beceri ve derslere bağlı iken, güçlü yetenekleri açığa çıkarmak için güç kartları kilidini ve birikir, bazen bütün bir savaşın kaderini değiştirecek.

TANRILARIN KILAN KÜL BENZERSİZ

  • Önemli Etkileri olan kararlar

Her karar, ister savaş alanında, olaylar ve büyük bir yankı ile partinin kaderin akışını değiştirmek için kapasitesine sahiptir. Ama, liderin ölümü bile yolculuğun sonu değil.

  • Hayır Rastgele Zar Rulo

Maalesef bir darbe vurmak veya zorlamak için şans belirlemek için atar. Tanrıların Kül, gerçek taktisyen sınıf becerileri ana gerekir ve kartları sınırlı kaynakları tarafından verilen gücü, ya da sonuçlarına katlanırsınız.

  • AI Sana Uyarlar

Ucuz taktikler ya da yenilmez takım kurar için oda ile sürekli olarak zorlu bir deneyim sağlamak için oyun tarzınız için Tanrılar’ AI uyum kül.

  • PvP Çok Oyunculu

Diğer oyuncular meydan ve liderler üzerinde bir nokta için rekabet. Kilidini yeni karakterler, yükseltmeleri ve daha fazla taktik özelleştirmek kartları.

  • Risk ödülleri

Son dakika saldırı için kendi HP tüketmek. Kartlar daha iyi ve daha hızlı mermi almak için daha küçük bir ekip ile savaşa gitmek. Kaynak tasarrufu için daha kısa, ama daha tehlikeli yoldan. Tanrıların kül risk almaya istekli bu ödülleri.

Ash of Gods: Redemption Sistem Gereksinimleri

    Minimum:

    • İşletim Sistemi: Windows 7, 8, 10
    • İşlemci: Intel Core 2 Duo 2.5 GHz
    • Bellek: 2 GB RAM
    • Ekran Kartı: Nvidia 9xxx / ATI 2xxx
    • DirectX: Sürüm 9.0c
    • Depolama: 5 GB kullanılabilir alan
    • Ses Kartı: DirectX9 Compatible
    Önerilen:

    • İşletim Sistemi: Windows 7, 8, 10
    • İşlemci: Intel Core i5 3.0 GHz
    • Bellek: 4 GB RAM
    • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 760 / AMD Radeon R9 280X
    • DirectX: Sürüm 9.0c
    • Depolama: 5 GB kullanılabilir alan
    • Ses Kartı: DirectX9 Compatible

Ash of Gods: Redemption YAPILAN YORUMLAR