Battle Brothers

Loading...

Savaş Kardeşleri bir cesur, düşük güç, Ortaçağ fantezi dünyasında paralı bir şirket lider sana olan taktik RPG sıra tabanlı. Almak için hangi sözleşmeler ve tren ve usulen oluşturulan açık dünya bir kampanya adamlarını donatmak nasıl kiralamaya yere gitmek, ya da savaşmaya karar verin. Kanlı savaşlar yol için gerekenlere zafer var mı?

Oyun stratejik bir worldmap ve taktik savaş bir tabaka oluşur. Worldmap özgürce iyi para kazanmak sözleşmeleri almak için seyahat, erkekler ikmali ve kiralama peşinde veya kasaba değerinde yağma, düşman değer yerler bulabilirsiniz. Yönetmek, seviye yukarı ve Savaş Kardeşlerin donatmak da. Bir kez oyun gerçek kavga dövüş alınarak ayrıntılı bir dönüş olarak gerçekleştiği bir taktik haritası geçecektir düşmanca bir partiye girerler.

  • Usulen oluşturulan açık bir dünyada Ortaçağ paralı bir şirket yönetmek.
  • -Tarihsel ekipman ile taktik savaşları ve acımasız yaralanmalar tabanlı karmaşık devre mücadele.
  • Permadeath. Savaşta ölen tüm karakterler zombi olarak geri sürece ölü kalacak.
  • Tüm karakterler kendi arka plan hikayeleri ve özellikleri ile birlikte gelir. İster Kekemelik bir ratcatcher, açgözlü bir cadı avcısı ya da bir ayyaş asil reddetti?
  • Kısıtlayıcı bir sınıf olmadan karakter geliştirme sistemi. Her karakter mücadele yoluyla deneyim kazanır, seviye ve güçlü perks elde edebilirsiniz.
  • Önemli olan ekipman. Farklı silah benzersiz yetenekleri grant – balta, Topuz ile sersemletici düşmanları, split Kalkan spears ile bir spearwall form veya warhammer ile zırh ezmek.
  • Farklı düşman listesi. Tüm düşmanları benzersiz ekipman, beceri ve AI davranış.
  • Atmosferik karşılaşır ve savaş dışında zor kararlar ile dinamik olay bir sistem.
  • Yaklaşan bir tehdit ekleyin üç oyun sonlarında krizin asil evler arasında bir savaş, greenskin bir istila ve bir undead scourge.
  • Orkestra müziği tam iki saat.
  • 70 Buhar Başarıları ve Buhar Ticaret Kartlar.

Overhype Studios Hamburg, Almanya merkezli bağımsız oyun geliştirici stüdyo. Kendimiz oynamak istiyoruz büyük oyunlar yapmak için ayrılmış bulunmaktadır. Savaş Kardeşler ile oyun geliştiricileri tutkulu oyuncular, kurumsal işadamları vardı eski günlerden yaratıcılık, karmaşıklık ve özgünlük yansıtmak için çalışıyoruz. Bunu yaparken en iyi oyunlarından: orijinal X-Com, Warhammer: Boynuzlu Sıçan Gölge ve Pürüzlü İttifak çok ilham aldık.

Battle Brothers Sistem Gereksinimleri

    Minimum:

    • İşletim Sistemi: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10
    • İşlemci: 1.2 Ghz
    • Bellek: 1024 MB RAM
    • Ekran Kartı: OpenGL 3.3 compatible video card with 512 MB
    • Depolama: 1500 MB kullanılabilir alan
    • İlave Notlar: Make sure your video drivers are up-to-date!
    Önerilen:

    • İşletim Sistemi: Windows 7, Windows 8, Windows 10
    • İşlemci: 2+ Ghz
    • Bellek: 2048 MB RAM
    • Ekran Kartı: OpenGL 3.3 compatible video card with 1024 MB
    • Depolama: 1500 MB kullanılabilir alan
    • İlave Notlar: Make sure your video drivers are up-to-date!

Battle Brothers YAPILAN YORUMLAR