Conqueror’s Blade PC

Loading...

Conqueror’s Blade PC Eylem ve taktikleri, sorunsuz savaş erkekler ve makine üzerinde üstün taktik komuta ile viseral Ortaçağ savaş birleştiren bir çok oyunculu oyun oynamak için-bu muhteşem ücretsiz sürekli açık bir dünya Fethi Orduları kurşun.

Aksiyon ve taktik oyun Fatih Bıçak yenilikçi hibrid diğer liderler, donatmak dönem doğru zırh gibi İsviçre Halberdiers, Demir Buda, Moğol atlı okçuları ve Samuray gibi, hem Batı ve Doğu uygarlıklarından alan ikonik birimleri ile ittifaklar oluşturarak nihai savaş genel olma ile oyuncular zorlukları.

Sizin lehinize savaş teraziyi savaşın içine birçok sınıf ve dalış birini seçin! Onların tam olarak her sınıfın artıları kullanın ve rakiplerinize karşı bir avantaj kazanmak. Oyuncular on komutanları, kendi dövüş stili ve silahlar ile her seçim. Japon bir nodachi İsviçre kargılı karşı bir çatışma dayanabilir, ve bir Yarımadanın lance’nin recurved Moğol yay şarj etmek için yeterince hızlı olacak mı? Yüzyıllar cevaplar-eski sorular nihayet savaş alanında çözülür.

Dünyanın en iyi birimlerinden kendi ordularını oluştururlar. Düşman üzerine süvari getir! Açığa ağır zırhlı savaşçılar! Aramanızı yapın! Birimlerin özel yetenekleri ve çeşitli oluşumlar sınırsız taktik manevralar için izin verir! Oyuncular öncüsü; şahsen ise ölüm ateşi altında oklar ilgili tüm borcun bir düşman sömürmek ve galip için gerekli boğma noktaları güvenli bakarken dövme Koç koruyor.

Büyük kale kuşatmaları katılmaktadır. Ağır kuşatma silahları açığa çıkarmak için mükemmel bir anı seçin, düşmanın savunma Şut ve kazanın! Surları ve savaşan ordular yanan kayalar fırlatan muazzam trebuchets de tünemiş komutanlarla, Fatih Blade unutulmaz battlescapes ve viseral Ortaçağ savaş deneyimi sunuyor. Aynı zamanda düşmana saldırırken 1000’den fazla birimleri ile, 30 komutanları ve akıllıca seçilmiş, savaş sertleştirilmiş birlikleri muhalefet üstünlük sağlamak için girişimleri karşı karşıya gelecek.

Değerli ittifaklar, düşmanı ezmek ve tüm dünyadaki etkinizi. Ordu kadarıyla şeklindeki kıta — ve kaynakları üzerinde çatışmalar kaçınılmaz olduğu oyuncuların hayali, gizemli kalbi keşfetmek. Savaş ganimeti koruyacak Orduları için altyapı ve bina alımı ve yükseltilirken her bölge fethetmek için, tüm komutanları ve işbirliği komplo düzenlemek için nasıl oyuncu filolar için önemli bir görevdir.

Olmaya devam, en büyük general değil, ama çok iyi bir yönetici. Senin krallığın kalbinde zapt edilemez bir kale Kalesi haline çevirin.

Krallıklar kalmamak ve sağlıklı ticaret olmadan ölmek, pazarlarda ve açık diplomatik seçeneklere bir göz ile ekonomiyi ayarlamak: bir ev arasındaki farkı ve bir imparatorluk yapar. Müzayede Evi ticaret sikke ve öğeleri, Tüccarlar temel ekipman satın almak, ya da karaborsada Gümüş ya da altın için nadir malzeme satmak için risk almak.

Conqueror’s Blade Sistem Gereksinimleri

    Minimum:

    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Windows 7/10 – 64bit Only
    • İşlemci: Intel Core i5 4-Core Processor and above
    • Bellek: 6 GB RAM
    • Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 750 / AMD Radeon R9 270 +
    • DirectX: Sürüm 9.0c
    • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
    • Depolama: 11 GB kullanılabilir alan
    Önerilen:

    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Windows 7/10 – 64bit Only
    • İşlemci: Intel I7 4-Core Processor 3.0GHz
    • Bellek: 16 GB RAM
    • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 or AMD Radeon RX 480
    • DirectX: Sürüm 9.0c
    • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
    • Depolama: 11 GB kullanılabilir alan

Conqueror’s Blade PC YAPILAN YORUMLAR