DimensionsVS

Loading...

DimensionsVS bir kaotik, aksiyon dolu bir platform dövüş oyunu destekleyen hem online ve yerel oyun ve tamamen ücretsiz oynamak! Sahip taktik beceri tabanlı 1v1s, kaotik kavgalar hayatta kalmak için 4 oyuncu tüm maçlar, DimensionsVS olan her şey istediğiniz bir platform savaşçı!

Benzersiz karakter ve savaş baş bir liste için bir maçta diğer oyuncular ile son oyuncu ayakta baş seçin. Son bir hamle iniş ve onları başlatan sahneden önce düşmanlarına karşı hasar kadar rafa farklı saldırılar ve kombinasyonları çeşitli. Zekası, zekası ve Zafer iddia etmek ve nihai savaşçı olduğunu ispat rakiplerinizi daha iyi oynamak!

MEVCUT ÖZELLİKLERİ

  • -Tüm savaşlar İçin 4 oyuncumuz Özgür ile maçlarını online al!
  • Stok ve Zamanlanmış modları oyun nasıl seçebilirsiniz.
  • Yavaş ve taktik Büyük Hain hızlı ve tehlikeli Hiro için kendi benzersiz hareketleri ve oyun tarzları ile her 6 benzersiz karakter!
  • Hedef modu sonu
  • Eğitim modu
  • Rekabetçi hızlı eşleştirme sistemi düz eylem içine atlamak!
  • Özelleştirme! Böylece rakiplerinizi görüşte sana korkmayı öğrendikleri kostüm ve parçacık çeşitli efektler ile kendi benzersiz bir görünüm oluşturun!

PLANLANAN ÖZELLİKLERİ

DimensionsVS sürekli gelişim halindedir, yeni aşamaları, modları her büyük güncelleme ile eklenen karakterler ve oyun. Önemli güncellemeler arasında, radar altında uçmak için yönetilen oyuncular tarafından keşfedilen herhangi bir sorunları gidermek gibi sık yamalar bekleyebilirsiniz. Bizim seyirci dinliyoruz ve bu yüzden oynamayı sevdiğini geliştirmek için sevdiğimiz oyun geliştirmeye devam edebiliriz çok ciddiye geribildirim almak.

Şu anda planlanan:

  • Mücadele platformu tarz öğeler – bir zımba, orta kavgayı bırak öğeleri çeşitli kaos!
  • Karakterler her yeni karakter yeni bir oyun deneyimi; hoşlandığım bir karakter bulmak için herkesin istiyoruz!
  • Aşamaları – eşsiz, yeniden derileri burada her yeni sahne istiyoruz
  • Takım Savaşları – Ortak ve birbirine düşman etme!
  • Müttefikler ile puan için diğer takımın bayrağını kapmak için birlikte çalışmalıyız, Bayrak yakalama ve turu kazan!
  • 3 1 v, ama kolayca aşağı gidecek olmadığını takım VS Tank…

OYNAMAK İÇİN ÜCRETSİZ?

DimensionsVS oynamak için, hiçbir ile başka herhangi bir oyuncu avantaj verilmesi oyun alımları tamamen ücretsiz. Gerçek para ile tamamen kozmetik yapılabilir, ya da tüm alımları para ile oyunda hak elde edilebilir.

DimensionsVS Sistem Gereksinimleri

    Minimum:

    • İşletim Sistemi: Windows 7
    • Depolama: 5 GB kullanılabilir alan
    • İlave Notlar: XBOX Gamepad recommended

DimensionsVS YAPILAN YORUMLAR