Dissolution

Loading...

Bu andan itibaren yolculuk başlar, seçimlerinizi kendi benzersiz yönde size rehberlik ve öbür dünyada yaşam kendine özel bir deneyim sağlayacaktır. Yolunu seçin; (UİDF) Birleşik gezegenler Arası Savunma Kuvvetleri katılmak, kiralamak, ya da bir korsan için tüccar, Hazine avcısı, bir silah haline gelir. Çıkarları yalan nerede olursa olsun, dünyanın işareti yapmak için fırsat var.

Oyuncular oyunu nasıl özgürlük ve kişisel seçim büyük bir anlaşma sağladı. Özellikleri, araçların, silahların, ticaret hisse senedi ve tahvil satın almak ve fiyatlar arz ve talep tarafından belirlenir nerede serbest yüzen bir ekonomide yer almak mümkün olacak. Bir pasifist ve ateşli bir silahın bile yok, ya da tedarik gemileri yağma ve kurtulan yok acımasız bir korsan olmak olabilir. Bir pazar serbest ticaret oyuncular arasında yer almasını sağlayacaktır.

Çözünme, Dünya, kitle imha silahlarını dünyanın en fazla almamış AI durdurmak için yok edildi. Füzeler düşmeden önce en insanlar gezegene kaçması mümkün iken, insanlık güneş sisteminin en sıçramış ve hayatta kalan bir avuç insanlık bir arada tutmaya çalışıyordu. Oyun iki yüzyıl Dünya üzerindeki son savaştan sonra gerçekleşir. AI üretim tesisleri hepsi yok edildi, ama askerlerini hayatta kalır ve Pluto yakın güneş sisteminin karanlık köşelerinde saklanıyorlar.

Ancak, hayatta kalmak kolay değil. Gıda her zaman kısa kaynağı gibi görünüyor, ve filtreleme ve su hasat değerli enerji alır. Askeri güçleri ve BM Amerika Birleşik gezegenler Arası Savunma Gücü veya UİDF formu ne kalmıştı. Onların işi aslında bir polis gücü olarak hizmet etmek ve anlaşmazlıkları çözmek ve zorla malzemeleri çalan haydutlardan yerleşimcileri korumak. İnsanları insan yapan şey hızla kıtlıklar kalan AI askerlerin, cinayet, ve sürekli tehdit karşısında yok olmaya başladı.

İnsanlık azalıyor ve Hükümet kalanları tasfiye halindedir. Her oyuncu yön diledikleri her hikayeyi ilerletmek için seçebilirsiniz. Az vicdanlı oyuncuları soymaya kaos yararlanmak için, öldürmek ve diğer oyuncular terörize seçecektir. Ama eğer çok fazla ün alırsanız, UİDF işleri halletmek gelecek dağıtmak olabilir. Dinamik bir hikaye anlatımı deneyim güncellemeleri ile oyun ortaya, oyuncu kararlara bağlı olacak. Çok fazla kaos ve iç kavga miting ve saldırı için AI askerleri kalıntıları neden olabilir. Aynı şekilde, birleşik bir cephe saldıran onları caydırmak yardımcı olacaktır, ve onları geri itmek.

Oyunun ekonomi tarafında bir blockchain ile desteklenmektedir. Bu zorlar gerçekten sonlu ve sınırlı kaynakları, pazar bizim herhangi bir ücret veya masraf tamamen ücretsiz olmasına rağmen oyuncular özel pazar dışında ticaret için izin. Oyun dünyasında tüm öğeleri simgeleþtirilmiþ olmayacak bazı sarf malzemeleri, örneğin, cephane, su, yiyecek, vb. hariç miktarı sonlu ve sınırlıdır.

Sürekli dünya ve içindekileri gelişen olacağız. Yani, zaman askeri mücadele ederek, asteroid kuşağı, ya da gelenek öğeleri etrafında kamp olup olmadığını, herkes için bir şey var. 4 güçlü Unreal Motoru üzerine inşa edilmiş, Çözünme daha fazla ve daha fazla oyuncu tabanı büyüdükçe, güneş sisteminin içine genişletmek için, sonunda gezegenler arası usul keşif sistemi uygulama planları.

Güncel tutmak için bizi takip edin!
Twitter: https://twitter.com/DissolutionGame
İnstagram: https://www.instagram.com/dissolutiongame/

Dissolution Sistem Gereksinimleri

    Minimum:

    • İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit or later
    • İşlemci: Quad-core Intel or AMD processor, 2.5 GHz or faster
    • Bellek: 4 GB RAM
    • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 470 GTX or AMD Radeon 6870 HD series card or higher
    • DirectX: Sürüm 11
    • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
    • Depolama: 20 GB kullanılabilir alan
    • Ses Kartı: NA
    Önerilen:

    • İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit or later
    • İşlemci: Quad-core Intel or AMD processor, 3.0 GHz or faster
    • Bellek: 8 GB RAM
    • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 960 GTX or AMD Radeon R9 390 series card or higher
    • DirectX: Sürüm 11
    • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
    • Depolama: 20 GB kullanılabilir alan
    • Ses Kartı: 

Dissolution YAPILAN YORUMLAR