Divinity: Dragon Commander

Loading...

Ejderha Komutan sizsiniz. Senin görevin kırık bir İmparatorluğu yeniden ve yeni İmparator oldu. Başarı tamamen verimli bir imparatorluk kural, yenilmez Orduları oluşturmak ve zafer için yol bağlıdır. Bir ejderha kendini açmak için gizli silah: taktik anlayış, liderlik becerileri ve yeteneği.
Ejder Kumandan herhangi bir strateji oyunu değildir – sorunsuz artan bir imparator oynayan ve korkunç bir ejderha kontrol tabanlı kampanya, rol sırası ile gerçek zamanlı strateji oyun karışımları.

Temel Özellikler

  • Gerçek zamanlı deniz Komuta gerçek zamanlı strateji:, kara ve hava kuvvetleri. Vurmak için zaman müşterek harekat ve bilerek nerede ve herhangi bir zafer çok önemli unsurlardır.
  • Ejderha Savaş: gerçek zamanlı strateji modu Sırasında, bir ejderha haline muharebe birliklerini desteklemek ve korkunç ejderha güçlerini kullanarak düşmanı yoketmek açabilirsiniz.
  • ; Önümüzdeki birkaç hamle planı, zorlu Orduları oluşturmak ve doğru teknoloji veya büyü yükseltmeleri yatırım-dünya haritasına göre dönüşte Fetih Doğrudan bazlı kampanya dön.
  • İmparatorluk kural: İmparator ve kararlar veriyorsun! Ama dikkat, siyasi dengeyi kolayca üzgün. Her oyun farklı ve bir Ejderha Komutan gerçekten zor kararlar için gereken bulabilirsiniz. Savaş ilerledikçe savaş alanındaki kararların etkilerini hissediyorum.
  • LAN üzerinden diğer Ejderha Şövalyeler karşı tahrik kampanyası ya da cesaretini test, online ya da yerel tek oyuncu hikaye, Oyun tek oyunculu, çok oyunculu ve co-op modları. Bir arkadaşınıza karşı veya kendi multiplayer kampanyası başlatmak. Ya da çatışma haritada Dük.
Divinity: Dragon Commander Sistem Gereksinimleri

    Minimum:

    • OS:Windows XP SP3
    • Processor:Intel Core2 Duo E6600 or equivalent
    • Memory:2 GB RAM
    • Graphics:NVIDIA® GeForce® 8800 GT (512 MB) or ATI™ Radeon™ HD 4850
    • DirectX®:9.0c
    • Hard Drive:15 GB HD space
    • Sound:DirectX9c compliant
    • Other Requirements:Broadband Internet connection
    Recommended:

    • OS:Windows 7 SP1
    • Processor:Intel i5 2400
    • Memory:4 GB RAM
    • Graphics:NVIDIA® GeForce® GTX 550 ti 1GB ram or or ATI™ Radeon™ HD 6XXX
    • DirectX®:9.0c
    • Hard Drive:30 GB HD space
    • Sound:DirectX9c compliant, 5.1 surround sound
    • Other Requirements:Broadband Internet connection

Divinity: Dragon Commander YAPILAN YORUMLAR