KovaaK’s FPS Aim Trainer

Loading...

KovaaK FPS Amacı Antrenörün hedefi oyuncular gerçekçi kaçmak hedefleri ile kendi eğitim oluşturmak için sağlamaktır. Oyun içinde her mekanik kullanım amacı botlar botlar nasıl dodge nasıl tanımlı profiller-Silahlar, karakterler, yetenekler, botlar,,, zorluklar ve yapılandırılabilir değişkenleri yüzlerce tarafından tahrik edilir. Bu profiller tüm kaydedilmiş ve tek senaryo bir dosya dağıtılabilir. Eğitmen Kas bellek bilemek, oyunda uygulayın.

Oyun özellikleri:

  • Doğrudan yayınlanmadan önce (30+) Buhar atölyeden sağ atlamak için senaryoları oynamak ve FPS becerilerinizi geliştirin
  • Birçok üst düzey Deprem oyuncular onayı olan ve geçen yıl geribildirim test edilmiş ve sağlanmış olan büyük usta Overwatch 4 sürttü Unreal Motoru ile çok hızlı girdi
  • (FOV, ayrı yatay/dikey fare hassasiyeti, kilidi kare oranı, başına silah config ayarları, özel hedef, rekabetçi bir FPS beklediğiniz tüm yapılandırma seçenekleri ve çok daha fazlası
  • Kendi silah oluşturun
  • Kendi karakterlerinizi oluşturun
  • Botlar oluşturmak
  • Dodge nasıl botlar söyle
  • Nişan için nasıl botlar söyle
  • Zorlukları en sevdiğim FPS benzer belirli senaryolar pratik yapmak
  • Tüm profiller-oyun veya metin düzenleyicisi ile düzenlenebilir.
  • Diğer uygulama için Buhar atölye için kendi yarattıkları yükleyin.
  • Liderler Buhar atölyesi her senaryo için yarışacak. sadece (küresel veya arkadaş)
  • Özel haritalar (not FPSAimTrainer harita editörü içermez, daha ziyade Refleks harita okur TurboPixelStudio harika geliştiriciler için teşekkürler biçimi. Refleks şimdi Buhar üzerinde kullanılabilir ve tam özellikli bir harita editörü gibi müthiş bir Arena FPS oyun içerir)
  • Özel hedef (JPG, PNG, BMP, vb.)
  • Görsel özelleştirme (Kat büyük bir listeden duvar dokular, karakterler, gövde ve kafaları değerleri, takım olarak tanır RGB ayarlanabilir; saldırıları karakterlerin renkleri ayarlanabilir)
  • Fare hassasiyeti Deprem/Kaynak 1944, Gözlem, Paladinler, Gökkuşağı Altı Kuşatma, Tabur ve Refleks gibi popüler oyunlar için ölçekli.
  • Özellikleri sadece. Üzgünüm, çok oyunculu bu solo geliştirici için çok fazla.

Daha fazla profil ile ilgili özellikleri ve yetenekleri oyuncuları bile daha fazla FPS oyunları özelliklerini taklit etmek için izin vermek için planlandığını, ancak mevcut seçenekler olarak son derece esnektir. Geliştirici olarak, FPS gelecekte de kullanacağım bir araç Antrenör Amacı olarak görüyorum. Amacım oyuncular ile ilgili elimden geldiğince devam etmek. Üst önceliklerim arasında: bunnyhopping ve bombalamak atlama, grafik/histogram olarak ileri hareketi mekanik saat, çalar kaydedilen yolları bot türleri üzerinde puan ve hassasiyetler bakmak ve ağ gecikmesi simüle.

4 Unreal Motoru çalıştıran, görüntüyü veya giriş gecikme etkileyen tüm grafik seçenekleri varsayılan olarak devre dışı bırakıldı. Tam anlamıyla her konsol komutu herhangi bir daha fazla performans asla rekabet FPSs eğitim olduğunda ikinci kare başına yeterli olabilir çünkü motor dışında eeked, olabilir olup olmadığını görmek için araştırılmıştır. Bunun gibi, serbest oyun grafikleri silah modelleri ve zemin/duvar dokular için daha fazla seçenek gibi şeyler satır aşağı planlanmış olsa da artıracaktır.

KovaaK’s FPS Aim Trainer Sistem Gereksinimleri

    Minimum:

    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Windows 7 or later
    • İşlemci: Quad-core Intel or AMD processor, 2.5 GHz or faster
    • Bellek: 4 GB RAM
    • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 470 GTX or AMD Radeon 6870 HD series card or higher
    • Depolama: 700 MB kullanılabilir alan
    Önerilen:

    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Windows 7 or later
    • İşlemci: 2nd Generation Intel Core series (Sandy Bridge) or higher. AMD FX- series processor or faster.
    • Bellek: 8 GB RAM
    • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 770 GTX or AMD Radeon HD 7970 series card or higher
    • DirectX: Sürüm 11
    • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
    • Depolama: 1 GB kullanılabilir alan

KovaaK’s FPS Aim Trainer YAPILAN YORUMLAR