Life Goes On: Done to Death

Loading...

Hayat: onların ölümü için kahraman şövalyeler rehberlik ve bulmaca çözmek için cesetleri kullanmak gülünç hastalıklı bir platform Ölüm için Yapılır Gider. Sonsuza kadar yaşamak isteyen, güçlü bir kral Yaşam kadehi bulmak için şövalye ordusunu gönderir. Bu arayış, knight acımasızca kurban edilmesine sonra knight çağırmak olacaktır. Kazığa oturtmak şövalyeler güvenli bir yol oluşturmak için. Bir düğmeye cesedi karaya testere bıçağı üzerinde bir şövalye yakalamak. Dondurma buz blokları içine daha yüksek bir yere ulaşmak için şövalyeler.

Ayrıca kapıları açmak için şövalyeler elektrik, toplar dışarı şövalyeler patlama ve şiddet, beyinsiz arkadaş olmak şövalye zombify bile. Hain ve tuzak dolu dünyalara yolculuk ederken, her zorlu bulmaca çözmek için merhamet gösterme.

Bu oyunda, ölüm bir yenilgi değil. Sadece ilerleme anlamına gelir.

Temel Özellikler

Bulmaca çözmek için ölmek gerekir.
Bu bulmacaları çözmek için bayağı sapkın bir yol olduğundan şövalyeler öldürmek için sorun olduğunu umuyoruz. Ölen ilerleme için yegane yol. Kurban şövalyeler gibi, her zorlu bulmaca çözmek için oyun mekanizmaları ile cesetleri nasıl çözeceksin.

Marazi, henüz komik oyun.
Birçok şövalyeler öldüreceksin, pişmanlık hissedeceksin! Ama gördüğümüz bir bıçak içine beceriksiz bir şövalye atmak ya da şiddet, bulmaca çözme arkadaşın dönüştüren komik. Bize güvenin.

Canlı, tuzak dolu dünyalar.
Yolculuk dört lav, buz, başak çukurlar, portalları, zombiler, top dolu, canlı ve renkli dünyalar içinde 65+ seviyeleri ile, ve çok daha fazlası. Ve hardcore bulmaca bağımlıları için ekstra zor zorluk seviyesi vardır.

# Şapka ve silah. (Aptal olanlar, elbette!)
At kafası giyen Hayat Kupası bulabilirsiniz? Bulmaca çözme üzerine, komik şapka ve silah kilidini açmak için mümkün olacak. Şövalyeler aptal şapkalar giyen, kasketleri ve bereler gibi ve oldukça saçma şeyler silah kuşanmış, ölü balık ve spatula gibi doğacaktır.

Jeff Bulun!
Jeff kim? Peki, tüylü, sevimli, ve her düzeyde gözlemliyor. Arkadaşı olur musun?

Zorluklar!
Şövalyelerin en az sayıda seviyeleri çözme ve rekor sürede bunları tamamlamak için ödülleri vardır.

Hayat kabak tadı verdi de göt patron mücadele, bir harita-bir tekme ölüme güldürecek entegre hikayesi, tüm şapka ve silah kontrol etmek için bir cephanelik ve diğer özellikleri içerir devam ediyor.

Life Goes On: Done to Death Sistem Gereksinimleri

    Minimum:

    • İşletim Sistemi: Windows Vista or later
    • İşlemci: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz
    • Bellek: 2 GB RAM
    • Ekran Kartı: Shader Model 3.0 support with 512MB Integrated Memory
    • DirectX: Sürüm 9.0c
    • Depolama: 1100 MB kullanılabilir alan
    Önerilen:

    • İşletim Sistemi: Windows 7 or later
    • İşlemci: Intel i3 3.3GHz or better
    • Bellek: 4 GB RAM
    • Ekran Kartı: Shader Model 3.0 Support and 1GB Dedicated Memory
    • DirectX: Sürüm 9.0c
    • Depolama: 1100 MB kullanılabilir alan

Life Goes On: Done to Death YAPILAN YORUMLAR