Mad Crown

Loading...

Deli Taç bir post-apokaliptik bir dieselpunk dünyada set tasarımı ile taşınabilir bir RPG. Bir kaşif gibi, efsanevi taç arama. Bu prosedür ile ürkütücü bir düşman savaş için sınırlı kaynakları ve titiz taktikleri kullanma, mutasyona uğramış bir dünyayı zindan oluşturulur.

Dünya Ayarları
İnsan ırkının nükleer silahlarla dünyayı yok sonra deli Taç dieselpunk bir dünyada set tasarımı ile taşınabilir RPG sürünen bir zindan yüzlerce yıl ayarlayın. Bu yaratıklar arasında leviathan Dünya yüzeyinin altında gibi nükleer Armageddon uyandı Tanrı ve kıyamet Savaşı gezegenin yüzeyine harap. Şimdi yüz yıl tanrıların efsanevi savaştan sonra, İnsanlar iğrenç yaratıklarla dolu mutasyona uğramış topraklarda bir varlık edinmeye çalışın.
Söylentiler Deli Taç varlığı hakkında ortaya çıktı. Güçlü bir eser tanrılara rakip olacak muazzam bir güç tutun ” dedi. Böylece, sen, diğerleri gibi önce Deli Taç bulmak için yola çıktık .

Oyun Özellikleri

  • Tasarımı ile taşınabilir elemanları: Başlangıç seviyesi sıfır ayarı, oyuncu ölüm cezaları, envanter yönetimi, hayatta kalma mekaniği.
  • Usulen zindan oluşturulur.
  • Zorlu patron savaşları.
  • Derinlemesine taktik sıra tabanlı dövüş.
  • Taktik avantaj için mücadele içte ve öğeleri ve yetenek kartları kart güverte sistemi.
  • Canlı sanat tarzı ve müziği attı.
  • Karşılıklı maceracılar kurtarma! Maceracılar birbirlerini kurtarmaya çalışabilir
    • Diğer maceracılar için ulaşabilirsiniz ölürsün ve yardım tüm kayıp öğeleri almak Eğer
    Kalıntıları öldürülen diğer maceracılar yardım için bir kurtarma ekibine katılmak ve saygı ve ödülleri kazanmak •
  • Esprili canavar karakter mekaniği.
  • Birçok strateji ile büyük düşman çeşitliliği.
  • 10 kullanılabilir karakter sınıfları.
  • 200’den fazla parti uygun öğeleri.
  • Zorlu düzeyleri ve özel modları

Resmi Nifak kanal:
https://discord.gg/3cbnumT

Facebook Fan Sayfası:
https://www.facebook.com/Mad-Crown-2095382917446288/

Mad Crown Sistem Gereksinimleri

    Minimum:

    • İşletim Sistemi: Win 7/8/10
    • İşlemci: 1.7 GHz+
    • Bellek: 2 GB RAM
    • Ekran Kartı: GeForce 8800 or Radeon® HD4800 series, 512 MB of memory
    • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
    • Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
    • Ses Kartı: Any

Mad Crown YAPILAN YORUMLAR