Orcs Must Die! Unchained türkçe

Loading...

Seni dinliyoruz. Forumları kontrol edin ve oyunu daha iyi bir hale getirebiliriz nasıl lütfen bize bildirin.

“Orklar ölmeli! 3 ve daha fazlası, çok daha fazla.” – Çokgen

“Ne yazık ki orklar için, her zamankinden daha iyi.” – PCGames N

Bir Orklar ölmeli gibi “Unchained inkar edilemez hissettim. oyun.” – Hardcore Gamer

Orklar Ölmeli! Zincirsiz alır ödüllü Orklar Gerekir Die! oyun tabanlı 3 ile yepyeni bir seviyeye eylem kule savunma oyun oyuncu takım! Ama işler çok daha zordur çünkü ukala olsun, tuzaklar kanlı ve açgözlü işgalciler daha da önemlidir. En büyük orc-oyun ve bir çift getirmek gerekir bulabilirsiniz düşmanları!

Orklar Ölmeli! Zincirsiz olduğu sette tanıdık dünya onun komik fantezi öncekiler yıl sonra finale Orklar Gerekir Die! 2. Onların ötesinde yeni uçurumları ve dünyanın onlarca kahraman uzaklardan gelen bu sihirli geçitleri kontrol için bir all-out savaş için gelmiş. Yıllar beri Orklar Gerekir Die! 2, Maximillian ve Gabriella yapmış onların en iyi için yeniden bir zamanlarä Sipariş. Yeni düşmanlar, Zincirsiz, akılsız horde daha önce iki kez mağlup artık, kendi güçlü kahramanlara tarafından yönetilen ama bunun yerine düzenli bir ordu.

Öldürmek Orklar ve Müthiş Ahmaklar

Orklar ölmeli!’eylem ve strateji getirilerinin s klasik beyaz-knuckle cadı iksiri, oyuncu arkadaşlarıyla birlikte yeni işgal canavarlar milyonlarca harcamak için takım izin! Kesmek, eziyet, dümdüz, gibletize ve çatlak kalbine alıyorlar önce düşmanları yakıp kül tuzakları delinmez bir zırh eldiveni inşa!

Kesinlikle bir Tuzak

Köleler öldürmek için tuzaklar bina daha iyi olan tek şey daha fazla tuzakları inşa ediyor! Oyun tuzakları kilidini açmak için, sonra daha ölümcül olması için onları yükseltmek. Oyuncular neşeli işkence kale kapak ve kölelerinin işgal için komik ve vahşi bir sonla çeşitli mühendis. Her savaş için bir strateji özelleştirebilirsiniz. Ordularını elemanları ve fizik güçleri yok!

Gerçek Aksiyon Kahramanları

Bu uçurumları savunmak için yeterli mage misin? Derin oyun seçenekleri ile eşsiz ve güçlü kahraman çeşitli kirli izlerini orklar durdurmak için acı yaratıcı yollar bir bolluk sunuyor. Eski dost Max ve Gabriella Blackpaw, Hogarth, bana dik dik bakmaya ve Bloodspike gibi yeni kahramanların bir döküm yanında savaşmak için geri dönmek. Oyuncular ve Majesteleri ya da kötülük ve pisliğin tercih olsun, avcı etrafında orc her türü için bir kahraman.

Favori Yollarını Öldürmek için

Hayatta kalma modunda oyuncular orc kazık en üst 3 yollarını her Orklar ölmeli oyuncu co-op savunma oyun cinayet sağlar. fan seveceksiniz. Haftalık Zorluklar ve Günlük Görevler oyuncular ekstra tuzaklar ve yükseltme parçaları kilidini açmak için şans verin. Uzun favori Sonsuz modu Orklar geri döndü zaman ölmeli! Genişletilmiş 3 kişilik co-op ile zincirsiz. Tüm yeni Sabotaj modunda en yüksek puanı için bir yarış dolu büyüler ve bir eylem patronlar birbirlerine trol üç iki takım kurar.

Tüm Yeni Sabotaj!

Bir tuzak için hazır oyuncular-yapışma, büyü-slinging, dev-iyi zaman spudging Orklar ölmeli daha bak! Zincirsiz yeni oyun modu, Sabotaj! Bu hızlı tempolu modu oynamak için tamamen yeni bir yoludur. Oyuncular rift savunmak için bir ekip kurun, ama aynı zamanda başka bir takım aynı haritada bazı… ürkütücü… başka Boyutlar falan oynuyor. Bu diğer oyuncular büyü, köleler ve büyük patronlar ile sürtüşme puan kaybetmek yapmak için takım kaybetmeyeceğiz. Ama tabii ki, oyuncular tekrar aynısını yaparak onlara ödeme yapabilirsiniz! Maçın sonunda en rift puanı alan takım kazanır.

Orcs Must Die! Unchained Sistem Gereksinimleri

Minimum:

    • İşletim Sistemi: Windows XP SP3
    • İşlemci: Intel Core2Duo 2.66GHz
    • Bellek: 4 GB RAM
    • Ekran Kartı: Intel HD Graphics 4000
    • DirectX: Sürüm 9.0c
    • Depolama: 8 GB kullanılabilir alan

Orcs Must Die! Unchained türkçe YAPILAN YORUMLAR