Rocket Assault 2019

Loading...

Roket saldırısı mümkün olduğunca hızlı bir şekilde belirli bir amaç ile kısa görevleri tamamlayarak oluşur tek oyuncu yarış/aksiyon oyunu.

Kullanımını artırmak bir roket gibi uçmak ve önüne gelen her şeyi havaya uçurmak için roket başlatmak!

Havada nasıl amaç?

Havada basın için özel bir düğme var, ve bu arabayı dönüşünü yavaşlatır, ayrıca kamera arabanın ön yüz olacak, bu kesin hareketler amacı ve kolaylığı ile çekim yapmak için izin verir, ideal oyun atlama araba hizalamak ve roket fırlatma önce havada küçük ayarlamalar yapmak, bu gerçekten iyi çalışıyor !

Roketler nasıl çalışır?

Rockets bir izleme sistemi var, bu yörüngesini ayarlamak için deneyin ve onu vuracak kilitlendiğinde yeterince yakın herhangi bir hedefleri tespit eder, sakın kanma! hala amacı ama hedefe tam olarak değil.

Seviye Tasarımı

Oyun için geçerli olabilecek yeni fikirler ve kavramlar ile gelmek için çok uğraşıyoruz neden her görev bir öncekinden eşsiz ve farklı hissetmesini istiyoruz,

Combo sistemleri

bazı düzeyleri artırmak, daha hızlı daha fazla destek eklendi, eğer herhangi bir hasar varsa ya da açılan sonları çok yavaşsın olacak hedefleri yok, bu seviyeye çok hızlı tempolu yapacak ve dinamik hedefleri yok ederek kazanılır.

Patron Savaşlar

Yolda bomba bırakan büyük bir gemi önünde hayal edin ve size roketler vuruyor! ve onu yok edene kadar zayıf noktalarından vurmak, onu yenmek için harika bir fikir veya ne?

Hava Düzeyde

Bazı düzeyleri çoğunlukla hava yoluyla olacak, yani yüzen artışı yakalamak zorunda, devam etmek.

Bomba Kurtarma

Bu seviyeleri tamamlamak için bomba sende ne zaman güvenli bir alana götürün bir bomba bulmak gerekir, herhangi bir küçük yumru dikkatli olun bomba patlayacak!

Rocket Assault Sistem Gereksinimleri

    Minimum:

    • İşletim Sistemi: Windows 7 or Newer
    • İşlemci: 2.4 GHz Dual core
    • Bellek: 4 GB RAM
    • Ekran Kartı: NVIDIA GTX 260 or ATI 4850
    • DirectX: Sürüm 9.0c
    • Depolama: 5 GB kullanılabilir alan
    Önerilen:

    • İşletim Sistemi: Windows 7 or Newer
    • İşlemci: 2.5+ GHz Quad core
    • Bellek: 4 GB RAM
    • Ekran Kartı: NVIDIA GTX 660, ATI 7950 or better
    • DirectX: Sürüm 9.0c
    • Depolama: 7 MB kullanılabilir alan
    • İlave Notlar: Gamepad or Controller

Rocket Assault 2019 YAPILAN YORUMLAR