Saints Row 2

Loading...

2 Saints Row-dünya oyun açmak için gerçek özgürlük getiriyor. Oyuncular istiyorlar nasıl istiyorlar, kim, kiminle, bu sonradan çok alkışlanan ve son derece başarılı Saints Row istiyorlar oynayabilir.
Yıl orijinal sonra, oyuncu kendini hem tanıdık hem de tuhaf ve geri Stilwater gerçek krallar gibi Aziz getiren ve ona haksızlık edenlere intikam getiren engelli bir Stilwater bulur.

  • Sınırsız Özelleştirme Oyun tamamen özelleştirilebilir karakter olan erkek, kadın ya da bir şey arasında.
    – Araç görsel olarak performans ayarlı olarak özelleştirilebilir.
    – Cribs ve çeteler bile tüm detaylı özelleştirme seçenekleri inanılmaz bir derece var.
  • Multiplayer – Co-op tam bir hikaye kampanya var sorunsuz entegrasyon (örneğin bir oyuncu sürücü ise diğerini vuruyor).
    – Rekabetçi MP tam polis masum seyirci ve rakip çeteler ile doldurulur yaşayan Stillwater bir ortamda daldırma sınırlarını zorluyor.
  • Katil Mücadele ve Müthiş Araçlar – Uçaklar, helikopterler, motosikletler,tekneler ve arabalar olabilir pilot ve kullanılan silah. Yere yeni dövüş seçenekleri melee, iyi amacı ve insan kalkanı vardır.
  • Özgürlük için Araştır – Daha fazla görevler, faaliyetler, sapmalar, ırklar, silahlar, araçlar, cribs, semtler ve mekanlar daha önce hiç olmadığı kadar. Ek bonus misyonları ile 40 hikaye göreve katılmadan önce %50 daha büyük dönüştürülmüş bir Stilwater.
Saints Row 2 Sistem Gereksinimleri

    Minimum:

    • Supported OS:Windows XP or Vista.
    • Processor: 2.0 GHz Intel Dual-Core Pentium IV or equivalent or AMD Dual-Core Athlon XP or equivalent
    • Memory: 1 GB system RAM
    • Graphics: 128MB 3D graphics card with Shader Model 3.0 support (i.e. 7600 NVidia card or better, ATI X1300 card or better)
    • DirectX Version: DirectX 9.0c
    • Sound: DirectX 9.0c compatible 16-bit sound card
    • Hard Drive: 15 GB of Hard Drive Space
    • Display: DirectX compatible display capable of 640×480 in 16-bit color
    Recommended:

    • Supported OS:Windows XP or Vista.
    • Processor: 3.2 GHz Intel Dual-Core Pentium IV or equivalent or AMD Dual-Core Athlon XP or equivalent
    • Memory: 2 GB system RAM
    • Graphics: 256MB 3D graphics card with Shader Model 3.0 support (i.e. 8800 NVidia card or better, ATI HD3850 card or better)
    • DirectX Version: DirectX 9.0c
    • Sound: DirectX 9.0c compatible 16-bit sound card
    • Hard Drive: 15 GB of Hard Drive Space
    • Display: DirectX compatible display capable of 640×480 in 16-bit color 

Saints Row 2 YAPILAN YORUMLAR