Siberian Dawn

Loading...

Sibirya Şafağı bir savaş oyunu taktik güç ve kriz yönetimi stratejik meydan okuma ile bir güverte oluşturucu temel ruhunu birleştiren özgün, solo, dijital bir kart oyunudur.

Artan tehlikeleri Objektif tabanlı Misyonlar Birliği bakan ile başa olan taktik kontrolörleri Birliği içinde bir Başı vardır. Acemi ve dağıtma Üniteleri, Filolar yardımıyla askere ve gölgeler ile Bağ kurmak, önce açılımı çakışma denetimi için çalışıyor iken.

Temel Eğitim Misyonu temel oyun ücretsiz, oyun nasıl çalışır için bir tat vermek için kullanılabilir, dıc olarak kullanılabilir ilk Görev Paketi Sibirya Şafak hikayenin 3 ilk Görevleri tam Çekirdek oyun ekler.

Dünya

Sibirya Şafak Avrupa olarak bildiğimiz şeyi kapsayan Birliği, endüstriyel bir durumda Denetçi rolü oynamak. Gözetmen sınırlı bir kaynak havuzu Loncalar, kontrollü takım düzeyinde kuvvet ve olası destek ile ortaya çıkan hızlı bir şekilde sorunları ile başa çıkmak için Birlik, taktik uzmanları ve sorumludur. Sibirya Şafak ayarı tahrik, tema Ortaçağ ve doğaüstü korku öğeleri karıştırır gelecekteki askeri dünya yakın bir cesur ağır bir karakteri var.

Düşmanlık Endüstriyel Alışkanlığı son birkaç haftadır Doğu Bölgeleri IH-54 büyüyor gibi oyun başlar. Serseriler bu muhalefet uyandırmaya olduğu söylenir ve Dawn adlı bir tarikata bağlı oldukları düşünülmektedir, Kahyalar bu huzursuzluk ile başa çıkmak için tahsis edilmiştir ve sen de onlardan birisin. Her Görev Başı çeşitleri ve Görevi sırasında Kalfa farklı zorluklar sunan Hedefleri tamamlamak için bir dizi verecektir. Görevler ayrı ayrı oynanabilir ama aynı zamanda Başı, Şafak ve derin sırları Birliği içinde nasıl ve Loncalar gerçeği ortaya çıkarır gibi anlatı bir hikaye oluşturacak.

Eğitim Çalışması

Bu ücretsiz, temel oyun Sibirya Şafak ve bir Misyon temellerini bir tat vermek amaçlı bir kaç Görevi Eğitim, özel bir Görev içerir. Bu Görevin tek Amacı daha zorlu bir oyun sunan birden fazla Amaç içerir takip etmek 4 VBots, 1 Mission Pack Görevleri ve bu öldürmek. Eğitim çalışması aynı zamanda 2 Adet, Homurtu ve Katip içerir. Bu Homurtu VBots saldırı için kullanılacak temel Birliği askeri Birimi ve Katip Zafer elde etmenize yardımcı olacak olan Lonca destek Birimi. 1 Mission Pack bu 2 temel olanlar için 18 yeni Birimler ekler.

Lore Motoru

Sibirya Şafak İrfan Güverte Bina Motorunu kullanan ilk oyun, Güverte Oluşturucu temel alarak ve oyuncu daha stratejik bir meydan okuma vermek için Savaş bir Oyun derinlik katarak.

Kaynak güverte ve Taktik bir güverte İnşa çift Güverte Geliştirme.
1 Mission Pack (Mevcut)göreviyle bağ Sistemi – 4 Ekler 1 Lonca belirli kişiler
Bakla merkezi bir sette sunulan Hub Sistemi Bağlamında ilgili kontroller.
Sonuçların risk üzerinde kontrol sağlayan bir güverte sistemi kullanarak kader Helix – Eylem kararı.
Kalfa başarılı olmak için Kaynakları bir dizi dengelemek için birden fazla Kaynak Yönetimi.
Taktik Aralık – Kalfa Misyonları hakim farklı Birimleri ve Taktikleri bir dizi var.
Görev Çeşitliliği – Her Görevin zorlukları çeşitli vermek Hedeflere bir dizi var.

Siberian Dawn Sistem Gereksinimleri

    Minimum:

    • İşletim Sistemi: Windows 7
    • Depolama: 200 MB kullanılabilir alan
    • İlave Notlar: Minimum Resolution: 1280 x 800

Siberian Dawn YAPILAN YORUMLAR