Soldiers: Arena

Loading...

Asker: Arena tüm taktikleri. Takım oyunu ve orduları arasındaki işbirliği hakkında. Herhangi bir tür mal etmek oldukça zor olduğunu oyunlarımızı aşina olanlar biliyor. Her zaman strateji, İkinci Dünya Savaşı entourage taktik ve eylem karışımı. Bu oyun taktik atıcılar daldırma RTS eylem eksikliği ve eksikliği hissetmek isteyenler için. Geçmiş on yıldan fazla ile benzersiz bir dizi şimdi layık multiplayer bir uzantısı alır.

Özellikler:

  • Doğrudan kontrolü. “Doğrudan Kontrol” üçüncü (ya da ilk kişi görünümü ile ordu hemen her birim oynamak için fırsat verir. Oyun sırasında herhangi bir anda, DC geçin ve FARE ile kontrol ünitesi, daha doğru kabuk (el bombası) yörünge seçimi ve düşman tankı parçası vurmak istediğinizi seçebilirsiniz. Ve en önemlisi savaş üssü hissetmek daha kolay.
  • Birimlerinin büyük liste. Toplam Dünya Savaşı birimlerinin gerçek özelliklere göre oluşturulmuş üç oyun gruplar için 200 adet.
  • Gerçekçilik. Komutanlar oluşturma ve birimler kurma, görevlerini gerçek savaş, kendi güçlü ve zayıf yönleri üzerinde duruldu. Tankları piyade desteği lazım, piyadeler ilerleyen önce konumu bastırmak için topçu ateş ve topçu güçlü konumlarını güvence yardıma ihtiyacı var.
  • Oyun çeşitliliği. Birimler için taktik yetenekleri büyük bir set. Keşif ve sabotaj. Yakalama, onarım ve kaçırma araçlar. Koruyucu yapılar oluşturma, hendek kazıyor. Ayarı, kirpiler, mayın tarlaları. Yukarıdaki tüm imha ve etkisizleştirme. Yaralıları kurtarmak ve silahları yok. Ve çok daha fazlası.
  • Toplam destructibility. Savaş sırasında, oyun alanı neredeyse herhangi bir nesne yok veya yanmış olabilir. Buna ek olarak, tüm nesneler, patlamalar kabuk delikleri de dahil olmak üzere bir kapak olarak kullanılabilir.
  • Modüler gerçekçi hasar sistemi. Herhangi bir araç, hangi türde olursa olsun, kırık ya da yok edilebilir bileşenlerin bir dizi oluşur. Her bileşen için delici şansı ve zarar hesaplanırken; yorgunluk onun mühimmat türüne, silahın özellikleri, yangın aralığı, zırh plakası açısı ve kalınlığı ve eşik dikkate alınır. Buna ek olarak, (birim metod yol açar) tekerlekli veya parça mühimmat patlama şans, motor ateşleme, hasar hesaplanır.
  • Coop oyun. Diğer oyunculara karşı savaşlar ek olarak, her zaman işbirliği içinde gamemodes AI ile rekabet edebilir.
  • Gelişmiş yapay zeka. İyi bir AI oyun ilginç durumlar yaratabilir. Asker: Arena, arka, tanklar ile şut topçu ve piyade Paraşüt Oyun, duman perdeleri kullanın, araç çalabilir, ve bir oyuncu için pek çok sürpriz hazırlar.
Soldiers: Arena Sistem Gereksinimleri

    Minimum:

    • İşletim Sistemi: Windows Vista SP1, Windows 7, Windows 8
    • İşlemci: Intel Pentium G-2.5Ghz
    • Bellek: 2 GB RAM
    • Ekran Kartı: NVidia GT720 or AMD R7-240
    • DirectX: Sürüm 9.0c
    • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
    • Depolama: 5 GB kullanılabilir alan
    • Ses Kartı: OpenAL Compatible Sound Card
    • İlave Notlar: Notebook: Intel i3-2Ghz or i5-1.4Ghz, Intel HD Graphics 4000 or NVidia GT820M
    Önerilen:

    • İşletim Sistemi: Windows 7 or Windows 8
    • İşlemci: Intel Core i3-3Ghz+ or i5-2.5Ghz+
    • Bellek: 8 GB RAM
    • Ekran Kartı: Nvidia GTX750 or AMD R7-260X
    • DirectX: Sürüm 9.0c
    • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
    • Depolama: 5 GB kullanılabilir alan
    • Ses Kartı: OpenAL Compatible Sound Card
    • İlave Notlar: Notebook: Intel i5-2.6Ghz+ or i7-2.2Ghz+, Intel Iris Pro 

Soldiers: Arena YAPILAN YORUMLAR