Steel Circus

Loading...

Çelik Sirk güneş sisteminin en büyük spor olayı. Oyuncular rekabetçi online maçta benzersiz yetenekleri ile birkaç Şampiyonlar kontrol eder. At, pas, mücadele ve dodge nerede zafer için yol açmıştı yapma beceri, takım oyunu ve taktik karar oyununda gol! 

Dünya

Oyun 2350 yıl ayarlanır. Açık bir çatışma ve savaş uzun bir süre sonra güneş sistemindeki kırılgan barış. Arkasında Güneş Konsey, her grubun Şampiyonu temsilcileri, birbirlerine karşı kalabalıklar önünde Çelik Sirkte rekabet ederken siyaset tartışmak için kapıları kapalı olarak her yıl en güçlü gruplar tanışın.
Çelik Sirk güneş sistemindeki her ruh yakından izliyor dev bir gösteri. Arenada çatışma olarak Şampiyonlar güç ünlü kahramanları, umut ışığı ve bir gösteri.

Şampiyonlar

Her maç öncesi, oynayacağı bir şampiyon seçmeniz gerekir. Her şampiyon benzersiz playstyle ve iki özel yetenekleri vardır.
Bazı Şampiyonlar diğerlerine uzaklardan aşağı rakiplerini giyen güçlüdür ya da uzman kavga ederken meraklıları ve şifa ile takımlarını destekleyen de büyüktür.

Steel Circus Sistem Gereksinimleri

    Minimum:

    • İşletim Sistemi: Windows 7 or newer
    • İşlemci: 2.4 GHz Dual Core
    • Bellek: 2 GB RAM
    • Ekran Kartı: NVIDIA GTX 260 or ATI 4850
    • DirectX: Sürüm 10
    • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
    • Depolama: 10 GB kullanılabilir alan

Steel Circus YAPILAN YORUMLAR