Syrian Warfare 2019

Loading...

Bu savaş uzun süre devam ediyor ve ne zaman sona ereceğini söylemek zor. Suriye’den haber önemsiz hale geldiğini çok alıştık. Zaten nasıl başladığını unuttum bile, nerede ve Avrupa’da son yıllarda sarsan korkunç terör yalan terörünün kökleri.

Suriye bütün haberlerde ve pek çok belgesel konusu oldu. Biz, ancak, oyun objektifinden hikaye göstermek istiyorum ve o kelime “oyun” sizi yanıltmak izin vermeyin. Bu oyun bir tarih dersi olduğunu iddia etmez, ama önemli kilometre taşları tüm ciddiyeti ile savaşın seyri gösteriyor, terörün en önemli zaferler kadar ilk günlerinden itibaren.

Bir oyun ne tür?

  • Suriye Savaş gerçekçilik yüksek derecede gerçek zamanlı bir stratejidir. Bu oyun temel inşaat ya da birim üretim hakkında değil. Oyuncu eyleme gitmeden önce güçlerini özelliklerini belirlemek gerekir. Ve görevi sırasında, askerleri desteklemek için takviye seçmek mümkün olacak.
  • Asker ve makine mürettebatı görev görev ve etkinliğini artırmak, onlara yardımcı olan ve deneyim kazanmak, taşımak.
  • Savaş alanında oyuncu tarafından yakalanan kupa tüm kampanya boyunca kullanılabilir.
  • Yeterince önemlisi, oyun araç için «hayat çubukları» vardır. Tazminat hesabına olumsuz faktörlerin koruma modülü ve güç alarak hesaplanır. Açtığı tazminat modülünün işleyişini etkiler.
  • Savaş zırhı tamir etmek mümkün değildir, ama yedek parça sınırlı stok kullanarak modülleri tamir edebilirsiniz. Mühimmat ve yakıt da sınırlı.
  • Binalar ve diğer nesneler yüksek bir sistem kaliteli fiziksel yıkım oyunu (sadece muhteşem görünmüyor) kullanılır, ama görev sırasında taktik üzerinde ciddi bir etkisi, özellikle kentsel alanlarda bulunmaktadır.
  • Oyun binaların taktik olanakları geniş bir dizi: fırtınası, smokescreens, helikopter ve APC/IFV tarafından piyade asansör, hava saldırısı çağırır kullanımı, kupa silahlar ve ekipmanlar, ısı fişekleri kullanımı ve aktif savunma kompleksleri yakalama vardır.
  • Ve tabii ki hikayenin kendisi. Çatışma göstermeye çalışmak, bir general, bir yerde ‘üstünde bir bakış açısı değil. Hayır, cehenneme inmiş bu ülkede yaşayan bir adam, bir hikaye olacak. Mücadele, kayıp bir hikaye ve umut kazanmış.
Syrian Warfare Sistem Gereksinimleri

    Minimum:

    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 (64 bit)
    • İşlemci: Intel Core i3-2100 (3.1 GHz) / AMD A10 5800K (3.8 GHz)
    • Bellek: 4 GB RAM
    • Ekran Kartı: GeForce GT 440 (1024 MB) / Radeon HD 4890 (1024 MB)
    • DirectX: Sürüm 9.0c
    • Depolama: 10 GB kullanılabilir alan
    Önerilen:

    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 (64 bit)
    • İşlemci: Intel Core i5-4400 (3.1 GHz) / AMD A10 6800K (4.1 GHz)
    • Bellek: 4 GB RAM
    • Ekran Kartı: GeForce GTX 760 (2048 MB) / Radeon R9 280 (2048 MB)
    • DirectX: Sürüm 9.0c
    • Depolama: 10 GB kullanılabilir alan

Syrian Warfare 2019 YAPILAN YORUMLAR