The Council

Loading...

Konsey başka gibi olaylı bir oyundur. Anlatı Macera yeni bir bakış sunarak, sizin seçimleriniz ve karakter gerçekten önemli bir büyüme. Zor kararlar isabet olun, ama aynı zamanda hikayenin nasıl doğrudan etki için becerileri bir dizi geliştirmek. Kalıcı, uzun erimli sonuçları, geri dönüş yok. Klasik bir cinayet romanı, her biri kendi karanlık sırlarını saklıyor çekici karakter bir döküm ile yaşam tarzı entrika ve manipülasyon bir masal içine sürükler. Korkunç gerçekleri ortaya – zihin ve beden için maliyeti önemli olsa kimseye güvenme.

Konsey, 1793 yılında başlar, oyuncular gizemli Lord Mortimer ile İngiltere kıyılarında özel bir ada davetini sonra gizli Topluluk üyesi Louis de Richet rol alıyor. Amerika, George Washington Amerika Birleşik Devletleri yüksek profilli Konuklar, Napolyon Bonapart ve yeni Başkanı da dahil olmak üzere bir dizi onun yanına kurdu. Bu özel resepsiyon tuhaf doğa sadece prestijli misafirler ötesinde –Richet kendi annesi son zamanlarda her ve renkli dökme her biri kendi gizli gündemleri var gibi görünüyor olsa da adada kayıp gitti.

Tarz için yeni bir büküm, Konseyin oyun çekirdek işleme ve benzersiz Sosyal Etki sistemi kullanarak karakter karşılaşmalar ile manevra geliyor. Çatışmalar sırasında, beceri ve sınırlı kaynakları üstünlük sağlamak için ve istenilen sonucu elde etmek için kullanılabilir. Oyuncular, her karakterin psikolojik açıkları ve bağışıklıklar bilgilerini, önce araştırma ve soruşturma sırasında yapılan gibi hazırlıkları için ödüllendirilir. Bir karşılaşma başarısız ‘oyun bitti’ anlamına gelmez ve hiçbir işlem geri alınabilir. Sonuçları kalıcı ve kalıcı fiziksel şekil bozukluklarına veya yardım veya oyuncunun macera geri kalanı engelleyen zihinsel özellikleri neden olabilir.

Richet birçok beceri macera için seçilen yaklaşım ile hizalamak için geliştirilebilir. Diplomasi ile çözmek sorunları, occultism tarihsel ve bilimsel bilgi, ya da oyun dedektif genişletmek ve başkalarının farkında değillerdir defterleri. Yeteneklerinizi çok dost konuklara konuşmaları ötesine kullanır. Kullanmak ve yatırım 15 farklı becerileri ile, oyuncular uygun gördükleri vahşice yöntemlerine bağlı olarak sonuçları değişen nasıl Konseyin sırlarını ortaya çıkarmak için ücretsiz. Sonuçları sonsuza dek bildiğimiz Louis de Richet, etrafındaki insanların, tarih ve şekil hayatını değiştirecektir.

The Council Sistem Gereksinimleri

    Minimum:

    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 (64-bit)
    • İşlemci: Intel Core i3-2125 (3.3 GHz)/AMD FX-4100 (3.6 GHz)
    • Bellek: 4 GB RAM
    • Ekran Kartı: 1 GB, GeForce GTX 750/Radeon R7 360
    • Depolama: 15 GB kullanılabilir alan
    • İlave Notlar: INTERNET CONNECTION REQUIRED FOR GAME ACTIVATION
    Önerilen:

    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 (64-bit)
    • İşlemci: Intel Core i7-3770 (3.4 GHz)/AMD FX-8370 (4.0 GHz)
    • Bellek: 8 GB RAM
    • Ekran Kartı: 4 GB, GeForce GTX 960/Radeon R9 380
    • Depolama: 15 GB kullanılabilir alan
    • İlave Notlar: INTERNET CONNECTION REQUIRED FOR GAME ACTIVATION

The Council YAPILAN YORUMLAR