Underlight

Loading...

Hayalperestler büyük Underlight bir Şehrin bir parçası olmak. Gerçek insanlar, tıpkı senin gibi, gerçek bir karakter yaratmak. Belirtilen son oyunu takip etmek için önceden belirlenmiş bir yol vardır. Karakterin gerçek çatışma ve çözüm oluşturma diğer karakterler ile etkileşim nasıl kontrol edilir. Yapmak senin hayalin.

Gerçek Etkileşim

Tam oyuncu odaklı hikayeler ve etkileşimlerin bir dünya girin. Aynı görevler dağıtıyor burada botlar vardır. Nasıl soktu ve devam edecek misin? Bir Öğretmen olmak ve diğer büyümeye yardımcı olur musunuz? Evlerden birinin Hükümdar veya Veli asil yol alacak mısın? Belki de mücadele becerilerini bilemek ve büyük bir savaşçı olacaksın. Seçim sizin yapmaktır. Dışarı Underlight dinamik rüya şehirdeki diğer Hayalperestler ile kendi zorlayıcı karakter hikayeleri ve eti oluşturun. Eylemler ve deneyimlerinizi zengin ve ilgi çekici karakterleri, geçmişleri, inançları ve gruplarla sürekli gelişen bir hikaye hattı üzerinde doğrudan bir etkisi olacak. İçin Underlight konuşuyorsun her Dreamer gerçek bir insan tarafından oynanır.

Gerçek Dövüş Mekaniği

Burada herhangi bir otomatik saldırı, bir yerde ticaret darbeler bir canavar dururken, yeterince heyecan verici bulamazsın. Dünyamızda, kılıç salıncak, ya da ateş topu ateş ve düşmanın sana saldırmadan önce dodge için hareket! Canlı aksiyon FPS tarzı dövüş sistemi kabuslar savaşmalıyız. Ya da şehrin gerçek şampiyonun kim olduğunu görmek için diğer oyunculara düello!

Retro Grafik

Bu son yıllarda eski tarz retro oyun hissediyorum yaşayın! Muhteşem 3D Sprite ve piksel ile çevrili eşsiz bir hayal dünyasında yaşayın!

Benzersiz Öğretim Sistemi

Underlight eğitim sistemi diğer oyunlarda bulunmayan eşsiz bir özelliktir.
Diğer oyunlarda, Sihirbazı tesviye üzerine otomatik olarak bir sonraki fireball onların büyü öğreneceksiniz ya da NPC beceri eğitmeni gidin ve altın bir çift için satın alacak. Underlight büyülü sanat tüm diğer oyuncu karakterleri bu oyunda öğrendim.

Yeni sanat, ya da mevcut olanları geliştirmek öğretme yeteneğine sahip karakterler, kafalarının üzerine giydikleri renkli haleler tarafından fark edilebilir. Bir kere senin karakterin bu öğretmenlerin bir yaklaşım, yeni bir sanat öğrenmek edebiliyoruz duyuları. Bu öğretmenler, ancak, sadece sabit öğrenme ve kendini geliştirme çalıştılar Sanatlar vermek için gitmiyor. Onun yerine sana bunu öğretmeye önce arayışı küçük bir görev ya da bir çeşit gerçekleştirmek istiyoruz. Her arayış karakter Underlight oyun başka bir oyuncu tarafından yazılmıştır alır ve karakteriniz için özelleştirilebilir.

Karakterin Darkmares birine zarar vermek için bir yol bulmak istedi olabilir, öğretmen planlıyor bir deney için malzemeleri toplamak, ya da düşman bir ev sızmak. Arayışı sadece (ve bir kaç Temel Kurallar!) hayal gücü ile sınırlı olduğu için ne öğretmenin olanakları ve …

Yeni ve düşük seviye karakterler için ilerleme hızı çok hızlı değil hayal dünyası bulunmaktadır eylem içine atlamak olabilir artırılmıştır.

Oyuncu Sınıfları

Bu sınıflar, karakter bir “odak” olarak bilinen ve karakter oluşturma Kendi yapmak gerekecektir ilk kararlardan biri temsil eder. Karakter büyülü sanat karakterinizi nasıl bu sanatları geliştirmek daha fazla bilgi edinmek ve hangi denetimleri ve uzman olacak ne odak belirler. Seçimler Gatekeeper, Soulmaster, Fatesender veya Dreamseer.

Gatekeeper:

Her odak bıçaklar, chakrams ve alev sanatı kullanmak mümkün olsa da bu silahları kullanırken, Gatekeeper başka bir odak daha fazla hasar vurdu. Gatekeeper koruyucuları ya da şehrin savunucuları olarak bilinir. Felç engel olan kendileri ya da başkaları üzerinde koruyucu sanatları döküm, lanetli ya da korkmuş olabilirler. En güçlü koruyucu sanatları, ama sadece kendileri için ayrılmış yansıtır. İmza kendi sanat Ward denir. Bir Gatekeeper saldırısına karşı kale savunmak için şehrin portalları kilitlemek veya tuzak ward kullanabilirsiniz.

Dreamseer:

Tahrip edilmeden önce, Underlight silah ve öğeleri kullanan sayısı sınırlıdır. Tahrip edilmeden önce, en sık kullanılan silah, chakram, 50 kullanan veya ücretleri en fazla. Dreamseers kalan, maksimum geri ücretleri düşük bir sayı olan öğeleri şarj etmek mümkün. Bu riskli bir işlem olabilir ve bu madde eklenmesini yerine suçlamalar tamamen yok olabilir. İmza kendi sanat Patlama, hızla görme kendi içinde tek bir hedefe zarar verme yeteneğine sahiptir.

Fatesender:

Fatesenders diğer hayalperestler üzerine terör verebiliyorlar, kontrolsüz çalışan göndererek, onları kör, ya da tamamen felç bile. Bunları yaparken bir Fatesender engelleyen koruyucu Sanatlar olsa da, zeki bir Fatesender görevlisi veya bu koruyucu etkileri kaldırmak için bir Soulmaster ile işten hedefleri yakalayacak. Fatesenders (veya crafters) güçlü dreamsmiths, söz konusu etki ile kendileri ya da başkaları için oluşturdukları silah imbuing yeteneğine sahip biridir. İmza sanat onların Fatesender Partisi üyesi olmayan aynı odada herkes için büyük miktarlarda zarar verir ki Firestorm.

Soulmaster:

Soulmasters rüyada en güçlü şifacılar vardır ama kesinlikle bu rol için küme değildir. Düşmanlarının zehir, yavaş yavaş sağlığını kaybetmesine, ya da onlara lanet, hedefin onların sanatları başarıyla oyuncular için daha zor neden neden edebiliyoruz. Genellikle mağlup Kabuslar önemli ölçüde daha fazla enerji toplamak için, büyük ölçüde stronghold güç rezervi artan yeteneği ile ev kalelerinden belkemiği olarak görülüyor. İmza sanatları rastgele hedef etkin etkileri giderir hangi Vazgeçmemiz. Birlikte bir Fatesender ile hedefleri Vazgeçmemiz ve Felç çalışan bir Soulmaster savaş alanında en çok korkulan kombinasyonlarını temsil eder.

Underlight Sistem Gereksinimleri

    Minimum:

    • İşletim Sistemi: Microsoft Windows XP, Vista
    • İşlemci: Pentium III 800MHz
    • Bellek: 1 GB RAM
    • Ekran Kartı: 16bit SVGA (800×600)
    • DirectX: Sürüm 7.0
    • Depolama: 130 MB kullanılabilir alan
    • Ses Kartı: Sound Blaster 16
    Önerilen:

    • İşletim Sistemi: Windows 7, Windows 8.1, and Windows 10
    • İşlemci: Intel Core 2, i3, i5, or i7+ processor, or AMD Phenom processor
    • Bellek: 2 GB RAM
    • Ekran Kartı: Hardware-accelerated graphic adapter at 1024×768 or higher resolution
    • DirectX: Sürüm 12
    • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
    • Depolama: 130 MB kullanılabilir alan
    • Ses Kartı: Sound Blaster Audigy or better

Underlight YAPILAN YORUMLAR