Zero Caliber VR

Loading...

Sıfır Kalibre VR sadece premium Sanal Gerçeklik Kulaklık için XREAL Games tarafından geliştirilen ilk kişi taktik shooter. 

Hikayesi distopik Amerika Birleşik Devletleri için gerçekçi bir silah kullanma ve çarpıcı grafikler ile birlikte fizik tabanlı etkileşim fiziksel aksiyonun bir parçası gibi hissettirecek yere çok uzak olmayan bir gelecekte oyuncu getiriyor. Tek başına veya arkadaşları ile İşbirliği içinde oynanabilir olan tüm kampanya boyunca Op. kavga-
Eylem odaklı bir hikaye, on-the-fly değiştirilebilir ek bir sistem ile silahlı çatışmalar, gerçekçi silahlar sürükleyici. Daldırma VR hiç bir askeri tetikçi hissettim önce yaptığın gibi!

HİPER GERÇEKÇİ DÖVÜŞ SİSTEMİ – KAPAK MÜCADELE VE BULMAK VÜCUDUNU KULLAN

İdare, amaç ve gerçek hayattaki hareketleri ile Silahlarınızı doldurun! Detaylara aşırı dikkat gerçek hayattaki karşılıkları dayalı oyun silah modellenmiş. Her silah öğrenmek ve tamamen onları ana uygulama olduğunu benzersiz yeniden yöntemi vardır.
Eğer fantezi patlamalar, sadece bir el bombası kapmak ve düşman atmak. Sonra iğneyi çekti.
Açık alanda uzun süre kalmak ve ölürsün. Bunun yerine kapak bulmaya çalışın, eğil, çömel, gizlice, bir köşe, gerçek hayattaki hareketleri ile açık bir engel etrafında peek. Askeri savaş ateş hakkında her şey değil. Çevresinin farkında olma, arazi ve birlikte squadmates ile çalışan tüm başarılı bir görevin bir parçasıdır. Aşağıya askerler izin verme!

GERÇEKÇİ SİLAH – FAVORİ SİLAH ÖZELLEŞTİRİN

Herkesin eşsiz bir playstyle vardır. Doğruluk meselesi mi? Tüfek saldırı üzerine lazer işaretçisi koymak ve Yarı Otomatik modu, doğru çekim ya da sadece bir keskin nişancı tüfeği alın. Önce bir ateş daha var, bir kişi daha sonra yazın soruyorsun? Tam otomatik atış modunda makineli tüfek ellerinde bir tüfek ya da çift al. Ancak dikkatli olun, geri tepme işini çok zorlaştırabilir. -Favori ekleri ile favori silah birleştirin varyasyon en uygun hangi bulmak için uçmak.

ÇOK UZAK OLMAYAN BİR GELECEKTE ÇEKİCİ DİSTOPYAN BİR MACERA HİKAYESİ – DALIŞ

Su hayattır. Biri insanlık microplastics ile Toprak zehirlenmesi başlamadan önce belli olurmuş. Şimdi su ölüm. İnsanlar içme suyu için savaşmak, hayatta kalmak için.
Ordu ellerinden tutmak için çalıştı, ama kaçınılmaz bir şekilde beni etkiledi. Paralı askerler.. sonra.. tüm özel ordular ortaya çıktı ve o zaman umut solmaya başladığında dini kültler geldi. En korkunç yağmur Tlaloc, Aztek Tanrı’ya ibadet gizli bir örgüttü. “Tlalokii” diyorlar. Sloganları? “Bize katıl ya da öl”. Daha da kötüsü, insanlığın kaderini değiştirebilecek bir şey biliyorlar.
Bu eylem bir parçası olun dolu, diğer askerler ile birlikte sipariş… ya da her neyse geriye tutmaya çalışıyorum mücadeleden hikaye odaklı macera VR.

ÇARPICI GRAFİK

Her şeyden gerçekçilik yer. Ses ve görsel tasarım aşırı özen gösterdik neden grafikler ve atmosfer, bu son derece önemlidir. Explorable açık ortam, çarpıcı grafikler, arka plan sesler, gerçekçi silah ses efektleri.

Kesinlikle bir video oyunu olduğunu unutacaksınız sürekli gelişen askeri VR FPS deneyimi!

Zero Caliber VR Sistem Gereksinimleri

    Minimum:

    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Windows 7 – 64 bit
    • İşlemci: Intel i5-4590
    • Bellek: 4 GB RAM
    • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 970
    • Depolama: 20 GB kullanılabilir alan
    • İlave Notlar: Requirements are for Early Access
    Önerilen:

    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Windows 10
    • İşlemci: Intel i7-4770
    • Bellek: 8 GB RAM
    • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1070
    • Depolama: 20 GB kullanılabilir alan
    • İlave Notlar: Requirements are for Early Access

Zero Caliber VR YAPILAN YORUMLAR